Welkom!

Een nieuw avontuur. In de  zomervakantie (2019) hebben wij dit huis gekocht in Bretagne, met als doel hier uiteindelijk te gaan wonen en in de tussentijd zoveel mogelijk van te genieten en anderen te laten genieten van dit huis door het te verhuren.  Het huis is gelegen in Bretagne in het plaatsje Plonévez du Faou en dat ligt tussen Quimper en Brest. Het ligt tegen de grens van het natuurpark Park Natural Regional Amorique aan. Dit is een uitgestrekt natuurgebied met heel diverse natuur. Bos, heide, meren en zee. Het strand is op 30 minuten afstand (Saint Nic).

In de omgeving van het huis kan je naast wandelen, mountainbiken, kanoën, wakeboarden, suppen en natuurlijk heerlijk eten en leuke stadjes (o.a. Quimper, Huelgoat, Morlaix, Brest, Locronan) bezoeken. In het huis zelf kunt u genieten van de rust. U kunt heerlijk in de hottub bijkomen of op één van de terrassen genieten van het uitzicht. Wellicht ziet u een ree of vos voorbij lopen.

Het huis biedt ruimte aan 6 (evt. 7) personen. De tuin (1,3 ha) biedt eindeloos veel privacy. We hebben 2 mountainbikes staan waar u gebruik van kunt maken. U kunt met de fiets naar de bakker in Plonevez of 1 van de ong. 260 mountainbikeroutes fietsen.

Het huis heeft 3 riante slaapkamers, een ruime woonkeuken, een tv-kamer en een woon- en eetkamer met uitzicht op het land. Daarnaast is er een pipowagen die apart kan worden gehuurd. De pipowagen staat dus of leeg tijdens de verhuur van het huis of u huurt deze zelf erbij. Zo bent u verzekerd van alle privacy. 

Belangrijk voor velen: er is WIFI !