Vakantiehuis

CCU304HTG

Maison de Campagne Eygerolle


Welkom in onze charmante gîte op een riante locatie met uitzicht op de bergen: Puy de Sancy en Puy de Dome. U hebt alle privacy dankzij een halve hectare eigen grond met vruchtbomen. Er staat een karakteristieke schuur, een authentieke waterput, er is een privé zwembad en een ruïne met twee gerestaureerde muren, die het zicht afschermen van het weggetje. Welkom in ons charmante vakantiehuis en privézwembad voor uzelf.

Er zijn op het hele perceel geen andere gasten dan uzelf. Het huis, het zwembad, de schuur, een waterput, drie terrassen, en de muren van de ruïne voor privacy zijn voor u. U huurt dus het geheel uitsluitend voor u en uw gezelschap. 

Het landgoed van 5000 m2 met hoogteverschil huisvest notenbomen en fruitbomen. Het grootste van de drie terrassen is 40m² en deels overdekt (10m²). Er is verlichting, tuinmeubilair, barbecue en een stookplaats. Ideaal voor heerlijke dagen en onvergetelijke avonden.
U beschikt over een eigen zwembad (8 x 4 m ovaal,1,10m. diep) met verrijdbare overkapping en 2 ligstoelen. U doet zelf het onderhoud van het zwembad waarvoor een heldere instructie aanwezig is. Het zwembad voldoet aan de Franse veiligheidswetgeving. 

Bij aankomst gaat de beheerder met u mee om u het huis van binnen te laten zien. Wij heten u de dag na uw aankomst telefonisch welkom, en helpen u graag op weg zodat alles duidelijk is. Zo kunt u onbezorgd heerlijk genieten van dit charmante deel van Frankrijk.

Het huis heeft een karakteristieke eetkamer met houtkachel in de schouw en een zithoek. Zitkamer met ruime zithoek, 2-persoons bank, en schuifpui naar een van de terrassen. De mezzanine (een open tussenverdieping) boven de zitkamer is een leuke kinderspeelhoek en er liggen matrassen voor een eventuele 6e slaapplaats. Twee rustige slaapkamers op de eerste verdieping (1x2p bed, 3x1p bed), 2 badkamers, inloopdouche. Complete keuken met o.a. 4-pits fornuis, oventje, koelkast met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat; wasmachine in aparte ruimte; praktisch maar zonder grote luxe.

Dit vakantiehuis is een prachtig uitgangspunt voor tochten langs vulkanen, kraters, barrages en kastelen. U kunt kanoën op de Dordogne, vissen, fietsen, mountainbiken en wandelen met prachtige uitzichtpunten. Deze met liefde ingerichte gîte heeft snelle GLASVEZEL WIFI en is praktisch ingericht voor fijne vakanties in een authentieke omgeving, buiten het massatoerisme.
Na acceptatie van uw boeking neem ik met genoegen telefonisch contact met u op. Welkom!

Van onze Vlaamse gasten Lieve en Jo kregen we de volgende mail:

Hanneke en Paul,
We kunnen niet genoeg zeggen hoezeer we hier hebben genoten. De roofvogels, de heerlijke stilte, de machtige en zalig geurende bossen, het steeds wisselende landschap, de wandelmogelijkheden (we hebben al meermaals herten gespot), de vele meertjes, de vriendelijke bevolking, de streekproducten, het zwembad, de barbecue, het vakantiehuis dat van alles is voorzien, ...

Lieve en Jo, juli 2022


De verhuurder, Hanneke & Paul

Advertentie online sinds maart 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Meer dan 25 jaar geleden werkte ik in Frankrijk in deze schitterende streek. Voor we terug gingen naar Nederland kochten wij dit huis om het riante uitzicht. In de loop der jaren is het met liefde verbouwd tot een heerlijk vakantiehuis. Twee keer per jaar wonen wij er enkele weken, met het gezin, later met z'n tweeën en nu gaan kinderen zelf. We ervaren de landelijkheid van vroeger met het comfort van vandaag, in de Auvergne en de Limousin. Een prachtige locatie voor interessante dagtochten.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De kosten gas/water/elektra/zwembadprodukten/toeristenbelasting zijn € 52,50 per week, te betalen met de huur. De borgsom is € 200 per boeking, ook te betalen met de huur. De eindschoonmaak van € 50 betaalt u aan de beheerder ter plaatse voor vertrek. De borgsom betalen wij de dag na uw vertrek terug.
Welkom in ons charmante vakantiehuis en privézwembad voor uzelf.

De prijzen gelden voor rechtstreek betalen aan de eigenaar. Direct na uw boeking geven wij u ons bankrekeningnummer en andere gegevens door. Graag bellen wij ook even om kennis te maken. De transactie gaat zo zonder kosten direct tussen u en ons. Dat is het eenvoudigst en hebben wij daarom het liefst. Desgewenst kunt u in plaats van rechtstreeks aan ons te betalen, dat via een financiële tussenpersoon doen. Die heet "Betaalgemak". Dit geeft extra kosten van 3,75% over het gehele betaalde bedrag, behalve over de borgsom. Deze extra kosten worden van uw borgsom afgetrokken. Het restant wordt twee weken later terugbetaald. 

U dient zelf voor het zwembad te zorgen. De vereiste zwembadproducten zijn aanwezig en voegt u zelf toe aan het zwembadwater. De kap schuift u volgens de handleiding  van de zwembadkap open en dicht. U ontvangt een duidelijke handleiding in het Nederlands. U kunt dit huis alleen huren als u de instructies in de handleiding opvolgt. Na aankomst wordt u door de eigenaar gebeld om e.e.a. door te nemen zodat alles duidelijk is. Handleidingen voor huis en zwembad zijn in de Nederlandse taal. Daarom wordt alleen verhuurd aan Nederlands en Vlaams sprekende gasten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 21-okt-2023
tot
za 15-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -
van
za 15-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 895,00
Midweek -
Nacht € 128,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1395,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 14-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
za 14-sep-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
za 28-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 85,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Energiekosten
€ 52,50
Per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In verband met de alleen in het Nederlands beschikbare instructies voor het huis en zwembad is dit huis alleen te huur voor Nederlands / Vlaams sprekende gasten.
Dag Hanneke en Paul,
We kunnen niet genoeg zeggen hoezeer we hier genieten. De roofvogels, de heerlijke stilte, de machtige en zalig geurende bossen, het steeds wisselende landschap, de wandelmogelijkheden (we hebben al meermaals herten gespot), de vele meertjes, de vriendelijke bevolking, de streekproducten, het zwembad, de barbecue, het vakantiehuis dat van alles is voorzien, ...

Ondertussen beginnen ze ons al te kennen in de Spar. Heerlijke eendenborstfilet hebben ze daar! Een genot op de barbecue.

Ondertussen is er tijdens ons verblijf geen druppel regen gevallen (op de heenreis hebben we 600 km in de regen gereden!) en schijnt de zon hier heel de dag. Een wolk is een zeldzaamheid. Wij blijven tropisch genieten.

Lieve en Jo, (B) juli 2022

- De foto's geven een goed beeld van het huis, het uitzicht is fraai. De omgeving is rustig en stil op wat blaffende honden in de nacht na. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Meerdere plekken om te zitten en te zonnen, erg handig.

- Het was erg leuk om in een zo persoonlijke vakantiehuis te logeren. We huren elk jaar een vakantiehuis maar dit was voor het eerst dat we ons zo bewust waren dat de eigenaren met heel veel liefde dit huis in de loop van tientallen jaren hebben bewoond, verbouwd en nu verhuren.

- We kregen een uitgebreide omschrijving van de Nederlandse eigenaar zodat alles eigenlijk voor zich sprak. Op zo'n kwartiertje rijden via bochtige wegen door het bos kwamen we bij Eygurande waar we graag boodschappen deden bij de Spar en de fantastische slager. Op maandagavond was de markt met lokale ambachten een aanrader.

- Het is een heerlijke plek en we hebben er erg van genoten, zeker omdat het weer mee zat. We komen een volgend jaar zeker terug. Mvrgr, Aernout Sissingh

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
20 m2

Parket

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Woonkamer 2
Begane grond
25 m2

Parket

Bank 2 zits (1)

Bank 3 zits (1)

Slaapkamer 1
1e verdieping
20 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Zeil / linoleum

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 190 x 70 cm

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
1e verdieping
2 m2

Douche (1)

Wastafel (1)

Mezzanine
1e verdieping

10 m2

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 110 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Open haard

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping:
  • Huisdier niet toegestaan

Kinderen

  • Kinderstoel (1)

Internet, wifi, audio

  • HiFi / Stereoset
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 795,-
per week v.a.
€ 795,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook: